Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Chris

Onze jarenlange ervaring met accommodatieverhuur in Rome (sinds 2004 via www.vakantieitalie.nl) is aanleiding geweest om “Transfer Rome” op te richten. We zijn ervan overtuigd geraakt dat het reizen per privé transfer van het vliegveld naar een bestemming in de stad Rome de meest efficiënte, voordelige en vooral de meest betrouwbare transportwijze is.

Vaak hebben we de huurders van onze accommodaties moeten ondersteunen bij het vinden van de weg tijdens een reis per openbaar vervoer. Net zo vaak hebben we onze klanten moeten helpen met het oplossen van een probleem met een onbetrouwbare taxichauffeur. Vervelende situaties die het verblijf in Rome negatief hebben beïnvloed.

Wij raden onze huurders aan in Rome gebruik te maken van een privé transfer.

De lange samenwerking met een groep betrouwbare en professionele Romeinse chauffeurs is een perfecte basis om deze service beschikbaar te stellen aan alle bezoekers van Rome.

Onze website is gericht op het standaard traject van de vliegvelden in Rome naar het centrum van de stad. Indien u een afwijkend traject wilt afleggen neemt u dan contact met ons op via het formulier voor een aan uw wensen aangepaste offerte.

Vertegenwoordigt u een touroperator en wilt u deze service aanbieden aan uw klanten, neemt u dan contact met ons op voor een gesprek.

C.J.Lenders - S.M.O.O.K.
@: info@transfer-rome.nl
[t]: 0039 3927980419 (Whatsapp)
Internet: www.transfer-rome.nl / www.appartementrome.nl

© 2017