Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Het bestellen van een transfer is eenvoudig en duurt vijf minuten. Via de website kiest u het aantal te vervoeren personen en de bijbehorende prijs:

Transfer 1-3 personen: €.55,00
Transfer 4-5 personen: €.65,00
Transfer 6-8 personen: €.75,00

Daarna geeft u de vluchtdata en de adresgegevens van uw bestemming in Rome op. Tot slot geeft u een emailadres, uw volledige naam en een telefoonnummer in.

Na bevestiging van uw reisdata betaalt u €.10,00 per transfer aan door middel van creditcard of bankoverschrijving. Indien u zowel heen als terug een transfer bestelt, bedraagt het aan te betalen bedrag €.20,00. Na uw betaling ontvangt u in uw mailbox het voucher dat u in Rome dient te overhandigen aan de chauffeur. U kunt dit voucher ook meteen downloaden van de website.

Op het voucher staan uw reisgegevens, het aanbetaalde en nog te betalen bedrag en de gegevens van uw contactpersoon in Rome. Mochten deze gegevens na uw bestelling nog wijzigen, gebruikt u dan het formulier om uw nieuwe data te communiceren. Uw wijzigingen worden dan bevestigd en u ontvangt een gecorrigeerd voucher.

Werkwijze bij aankomst:

A. U landt op luchthaven Ciampino (CIA)

Na het ophalen van de bagage stapt u de kleine aankomsthal van vliegveld Ciampino in. Onze chauffeur staat met een bordje met uw achternaam net buiten bij de uitgang, nabij de schuifdeuren. Hij brengt u direct naar uw bestemming in Rome.

B. U landt op luchthaven Fiumicino/Leonardo da Vinci (FCO)

Na het ophalen van de bagage stapt u normaliter de Terminal 1 of 3 in. Onze chauffeur staat met een bordje met uw achternaam bij het zogenaamde 'Meeting Point'. Dit Meeting Point (letterlijk zo genoemd) is centraal gepositioneerd in de desbetreffende Terminal.

De resterende kosten van de transfer kunnen met de chauffeur worden afgerekend. In het geval van een retourtransfer betaalt u per rit, dus zowel bij aankomst als vertrek uit Rome.

Mocht u voor vertrek naar Rome meer dan 20 minuten vertraging oplopen, dan stellen we een telefoontje op prijs. Voor een vertraging van minder dan 20 minuten hoeft u niet vooraf te bellen.

Bij een wijziging van het vluchtnummer, de aankomsttijd, de tijd van ophalen in Rome of het aantal personen is het van belang dat u dit schriftelijk (via email) communiceert. Slechts voor urgente wijzigingen, op minder dan 24 uur van uw aankomst of vertrek, is telefonisch contact gewenst.

Indien uw reis naar Rome niet door gaat, annuleert u dan zo tijdig als mogelijk uw transfer. U ontvangt 50% van de aanbetaling retour.

© 2017